LeviMarketin pizzaviikonloput olivat menestys

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niinpä Levimarketin toistaiseksi viimeiset pizzat paistettiin viime sunnuntaina 14.6. On ollut todella mahtava toteuttaa pizzatempaus kyläläisille. Koronan takia ruokapaikat menivät kertalaakista kiinni ja takeaway-ruoalle oli kysyntää. Mieltämme on lämmittänyt kovasti, että otitte tämän poikkeusaikojen erikoisuuden omaksenne ja pidimme uunimme kuumana kaikkina kuutena viikonloppuna. Toivomme, että kannatatte rohkeasti juhannusviikolla avaavia ravintoloita asioimalla heillä! Siksi laitoimme pizzalapion ainakin joksikin aikaa kaappiin ja keskitymme siihen minkä taidamme parhaiten. Herkkutorimme aukesi tänään 16.6. ja palvelee normaalisti ma-la klo 10-18 (juhannusviikon poikkeukset pe 10-15, la&su suljettu)

Tervetuloa Leville ja asioimaan kaupassamme, me palvelemme teitä kaikkia aina ilolla! <3 kaikkihyväV6

Comments are closed.