Sesonki vaihtuu

Valmistaudumme hiljalleen kohti kiireisempää talvisesonkia. Lämpö ja valo ovat päivä päivältä varhenevasti pimenevien iltojen avainsanat. Nauti sinäkin talven alusta kanssamme.

Sisääntulosta löydät lämpimät asusteet sekä uutuutena Pierre Robertin merinovillaiset tekstiilit niin lapsille kuin aikuisillekin. Ihanat lyhdyt ja kynttilät ovat myös esillä! Retkeilyosastomme sai väistyä kun esille pääsivät valoköynnökset sekä talvi- ja joulusesongin tavarat.

Herkkutorimme palvelee siis jälleen maanantaista perjantaihin klo 10-19. Palvelutiskiltä tuoreet kalat, lihat ja muut herkut sekä lämpötiskistä herkullista grillikylkeä, grillikanaa ja paistettua lohta.

Kesäkalastuksemme on tältä vuodelta ohi, mutta tuoreita matoja saa kassalta ympäri vuoden. Myös kalastusluvat ovat ostettavissa vuoden ympäri. Myymme Ounasjoen, Immeljärven sekä Sirkka-Köngäs kalastuslupia. skrabba

Comments are closed.