Sinun joulukauppasi

Joulukauppasi on valmiina Sinua varten!

Monipuolinen ruokavalikoima takaa jouluherkut pöytääsi. Totuttuun tapaan pidämme huolen siitä, että kaikkea löytyisi myös viime hetken jouluostosten tekijöille. Herkkutorilta voit varata myös ennakkoon menevimpiä joulun tuotteita (040 1819 913). Kinkkuvaraus kannattaa tehdä ajoissa kinkkumestarimme kuumalle linjalle 040 727 4905. Parhaiten palvelemme sinua näistä numeroista normaalin työaikaan arkisin. Mikäli jokin tuote tai muu asia askarruttaa ota ihmeessä yhteyttä meihin esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen info@levimarket.fi.

Laajasta leluvalikoimasta löytyy varmasti täytettä pukinkonttiin ja ylivertainen käyttötavarapuolemme auttaa kodin somistamisessa joulukuntoon. Luonnollisesti myös pukin ja apulaisten varusteet löytyvät jouluhyllystämme. Jouluvalot, ulkovalot, kyntteliköt, kynttilät, joulukoristeet, kattaustavarat, kauniit paketit… Tule ja hämmästy valikoimamme laajuutta!

joulukauppasi

Comments are closed.