Paikalliset uutuuspatukat Levimarketista!

ARTIKKELIARCTICSUPER

Levimarkettiin elokuun aikana rantautuneet Arctic Superfoodsin valmistamat EVÄS-patukat ovat saaneet laajalti huomiota ja kehuja. Aavistelemme menestystarinaa!

Idean ja yrityksen isä, Sirkkalainen Jari Kurtti haluaa tarjota aitoja makuja: ”Olen aina lähtenyt liikkeelle siitä, että makuelämys syntyy huolella valituista raaka-aineista. Työskennellessäni useiden vuosien ajan keittiömestarina huippuravintoloissa totuin käyttämään parhaita kotimaisia ja pohjoisen alueen puhtaita raaka-aineita. Muutettuani Leville huomasin jälleen, millaisen aarreaitan äärellä me asumme, sillä metsät ja maastot ovat täällä täynnä puhdasta superruokaa. Kehitin Arctic Superfoods EVÄS-patukat, jotta pohjoisen mahtavat maut ja ravintoaineet olisivat jokaisen saatavilla. Haluan tarjota syötäväksi parempia eväitä, joiden avulla jaksat ja voit hyvin.” (Jari Kurtti, makumestari)

Tervetuloa poimimaan raikkaat EVÄS-patukat matkaan! Jari myös maistattaa tuotteita myymälässämme lauantaina 3.9. klo 10 alkaen.

Lähde ja lisätietoja: Arctic Superfoods

RS

Comments are closed.